Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velik interes

Odlična atmosfera na pulskom obrtničkom sajmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optimizam vlada na pulskom obrtničkom sajmu.

14. izdanje okupilo je 200-tinjak izlagača iz 12 županija. I unatoč za obrtnike teškim vremenima, velik interes građana stvorio je, kažu izlagači, odličnu sajamsku atmosferu i zadovoljstvo.
Unatoč negativnim trendovima u Istri su obrtnici zadovoljni. Tajna je, kažu, u trudu i kvaliteti. Većina od njih u svoj posao uključila je i cijelu obitelj. Svi njihovi proizvodi do nedjelje se mogu kupiti po promotivnim cijenama. Ponuda je raznovrsna, od hrane i pića do odjeće i kućanskih potrepština.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Iako obrtnicima trenutno dobro ide, Komora ipak ukazuje na probleme. A po prvi put tijekom sajma, istarska će obrtnička komora, kako je najavila, održati i poslovni sastanak s delegacijom privredne komore Beograda iz koje bi mogle proizaći nove, po naše obrtnike pozitivne poslovne suradnje.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene