Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wall Street

Miješani rezultati dioničkih indeksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dionički indeksi na Wall Streetu u ponedjeljak su pokazali miješane rezultate, nakon što je iza trodnevnih uskrsnih blagdana krenula objava korporacijskih izvješća o poslovanju u prvom tromjesečju.

Financijske tvrtke Goldman Sachs Group, JPMorgan Chase i Citigroup Inc. ovoga tjedna trebaju izvijestiti o rezultatima koji su možda i bolji od očekivanja, no od većine se kompanija očekuju tmurna izvješća o prvom kvartalu 2009., navode američki poslovni mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ranjivost burze Greška u algoritmu uzrok katastrofalnog pada na Wall Streetu Slika nije dostupna Iz New Yorka Kosor otvorila trgovanje na burzi na Wall Streetu

Indeksi na gubitku

 Po zaključenju trgovanja, indeks Dow Jones ublažio je dnevne padove na gubitak od 25,57 bodova ili 0,32 posto, došavši na 8.057,81 bod. Širi indeks Standard & Poor's 500 rastao je za 2,17 bodova ili 0,25 posto, na 858,73 boda. Tehnološki indeks Nasdaq zadržao se na gotovo istoj razini, dodavši tek 0,77 bodova ili 0,05 posto, uz zaključenje na 1.653,31 bodu.

Euro narastao na 1,337 dolara

Na burzi u New Yorku - NYSE, 1.782 dionice su napredovale, a 1.264 je izgubilo na vrijednosti, uz opseg prometa od 7,9 milijardi dionica. Desetogodišnja obveznica Ministarstva financija SAD rasla je, a prinos, koji se kod obveznica kreće u suprotnom smjeru od cijene, došao je na 2,862 posto. Euro je rastao na 1,337 dolara, dok je dolar rastao na 100,05 jena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene