Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osiguravate plaću mami i tati'

HGK: 'Kupujmo hrvatsko' na Facebooku i Twitteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gospodarska komora (HGK) je radi jačanja svijesti građana o značaju kupovanja domaćih proizvoda, posebice nositelja znakova 'Hrvatska kvaliteta' i 'Izvorno hrvatsko', na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru pokrenula službenu stranicu akcije 'Kupujmo hrvatsko', priopćeno je danas iz HGK-a.

HGK napominje kako mu je želja stvoriti izravan i prijateljski kontakt s potrošačima, posebno s mladima, kako bi ih ne samo educirala i informirala o domaćim kvalitetnim proizvodima, već i potakla na stvaranje poduzetničke klime koja će omogućiti stvaranje novih proizvoda kao temelja gospodarskog rasta i razvoja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zašto Hrvatska u gospodarstvu ima jednu od najnižih stopa rasta u Europi? Slika nije dostupna Vladari hrvatskog tržišta kapitala VIDEO: Najbogatiji hrvatski poduzetnici

Podsjeća da najutjecajniji 'made in' proizvodi na svijetu, kao primjerice talijanski, svoj uspjeh uz kvalitetu duguju prije svega i potpori i privrženosti državljana svoje zemlje.

>> Hrvatske tvrtke prvi put organizirano na sajmu u Subotici

'Danas u vremenu kada vladaju elektronički mediji HGK je, prepoznavši njihovu važnost, odlučio iskoristiti mogućnosti koje pružaju kako bi i putem tih kanala širio svijest i stvarao 'kulturu' hrvatskih proizvoda', navodi se u priopćenju.

'Osiguravate mami i tati bolju plaću'

Ističe se kako Facebook i Twitter profili 'Kupujmo hrvatsko' na jednostavan i prijateljski način educiraju i informiraju javnost o domaćim proizvodima, novostima i događanjima.

Također, na specifičnom jeziku društvenih medija na profilima se predstavljaju domaći kvalitetni proizvodi, uz fotografije, video snimke, darivanje domišljatih komentatora te aktivnu interakciju s članovima grupe i pratiteljima.

'Ako kupujete domaće proizvode osiguravate radno mjesto sebi, baki i djedu mirovinu, a mami i tati bolju plaću', poručio je najmlađima putem Facebooka predsjednik HGK-a Nadan Vidošević.

HGK već trinaestu godinu uspješno promovira domaće kvalitetne proizvode putem akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene