Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sajam IFA

Gorenje Pametni Stol u središtu pažnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pametni Stol (SmartTable)u bijelo purpurnoj kombinaciji bio je u središtu pažnje posjetitelja na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu.

Pametan Stol je jedinstveni, prestižni stol s hladnjakom na daljinsko upravljanje, koji se nalazi u cilindričnom nosaču stola. Unutra se hladi hrana i piće, što automatski daje novu dimenziju vašem poslu i sastancima, kao i privatnom životu i uživanju. Gorenje je predstavilo ekskluzivnu verziju Pametnog Stola u trendovskoj bijelo-purpurnoj kombinaciji. Središnja tema ovogodišnje prezentacije Gorenja na sajmu IFA u Berlinu, dizajnirana ekskluzivna verzija Pametnog Stola u potpuno bijelo-purpurnoj kombinaciji. Pametni Stol je osvojio posjetitelje s vrlo intrigantnom kombinacijom boja: bijela klasično elegantna i uzvišeno prestižna, a istovremeno trendovski i fascinantno upadljiva očima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve se m(n)ože kad on hoće Čovjek kojeg želite na tulumu: 'Ni iz čega' stvara boce vina Slika nije dostupna Zgrabili je zaštitari VIDEO Skočila na stol europskog top bankara, uslijedio kaos

Stol je izrađen od bijelog Kerrock materijala (materijal od umjetne mase) - visoko izdrživog, lako tretiranog, jednostavnog za održavanje, kompozitnog materijala. Dugogodišnji rezultat istraživanja i razvojnih napora eksperata iz Kolpe je Kerrock koji se pokazao kao idealan medij za stvaranje smionog i kreativnog dizajna. Kontrast između elegantno bijelih ploha i živahno purpurnih detalja na bazi stola bajkovito proizvodi harmoniju suprotnosti te izaziva relaksirajući ambijent za druženje u krugu Pametnog Stola.
Trendovski purpurna boja, ove je godine hit kako u modnoj industriji tako i u dizajnu interijera i arhitekture, te simbolizira mističnost, dostojanstvo i žudnju za nedostižnim. Te se kvalitete same od sebe reflektiraju s ovog prestižnog stola.

Gorenje gradi svoj image kompanije koja brine o dizajnu i koja je svoje očaravajuće novitete predstavila još 2006. godine iznenadivši prisutne na '100 postotnom Dizajn' sajmu u Londonu. Nakon toga slijedilo je pojavljivanje na Sajmu u Parizu gdje je Gorenje bilo nominirano za Grand Prix Inovacije. 2008. godine, u unaprijeđenoj verziji, dobilo je nagradu publike na 'Observeur izložbi' u Cite des Sciences, Pariz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene