Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez posla ostaje 3000 ljudi

Germanwings i Eurowings se gase zbog velikih gubitaka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Germanwings bi se od početka sljedeće godine trebao integrirati u novu Lufthansinu tvrtku Direct 4 You, a Eurowings će im se pridružiti 2015. godine

Lufthansa navodno planira ugasiti svoje "jeftine" prijevoznike Germanwings i Eurowings, a isplative i europske letove će povjeriti novoj tvrtku, Direct 4 You. Deutsche Welle javlja kako se već 1. siječnja 2013. godine planira iz ukupne flote izdvojiti oko 90 zrakoplova u novu tvrtku i to zbog gubitaka Germanwingsa.

Pročitajte i ovo Avioni Lufthanse u Frankfurtu (Foto: AFP) TRAŽE VEĆE PLAĆE Otkazat će se letovi, velika europska aviokompanija ide u štrajk Slika nije dostupna Snimka iz aviona Pronađen video koji otkriva kako su izgledali posljednji trenuci katastrofe

Germanwings bi se od početka sljedeće godine trebao integrirati u novu tvrtku, a Eurowings će im se pridružiti 2015. godine. Sjedišta te nove tvrtke će navodno biti Koln i Berlin. Ukoliko Lufthansa provede svoj plan, bez posla će ostati oko 3000 ljudi koji će moći prijeći u novu tvrtku. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene