Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prošle godine Facebook je na nama zaradio nevjerojatnih 1,56 milijardi dolara, dok je cijena njegovih dionica porasla čak 36%. Prema Financial Timesu, do kraja ove godine, cijena dionica Facebooka mogla bi porasti još 20%.


Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi i zaradite na cijeni dionica Facebooka.

Vezani članci Slika nije dostupna "STRAHOVITA POGREŠKA" Facebook "pokopao" dva milijuna ljudi, među njima i Zuckerberga Slika nije dostupna PRILIKA: Uzmite 50 € i trgujte dionicama Facebooka i Microsofta

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Prošla godina je bila vrlo impresivna za Facebook. Cijena dionica je ostvarila rast od čak 36%, a sama tvrtka je postala 8. na svijetu po veličini tržišne kapitalizacije. Trenutna vrijednost Facebooka je oko 323 milijarde dolara. Cijena dionica Facebooka rastom je nadmašila gigante kao što su General Electrics, Johnson & Johnson i AT&T.

Danas Facebook predstavlja ozbiljnu konkurenciju i TV industriji sa svojom „video streaming“ uslugom, kao i Youtubeu sa „video hub“ i video pretraživačem. Prošle godine pregled Facebookovih videa se duplirao sa 4 milijarde u travnju na 8 milijardi u studenom. Ogroman rast dnevnih pregleda, širom je otvorio vrata dodatnoj zaradi od oglasa.

Pored toga, na F8 „developer“ konferenciji, Mark Zuckerberg je predstavio strategiju tvrtke za sljedećih 10 godina. Osnovna ideja je intenzivnije zbližavanje ljudi putem posebnih naočala, čime će biti omogućena interakcija sa svim ostalim korisnicima, kao da su u istoj prostoriji, bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalaze. Osnovna misija Facebooka je dijeljenje, a ova vrsta virtualne, sveprisutne „teleportacije“ i komunikacije, predstavlja izuzetno moćno sredstvo u tom pravcu.

Prihod po dionici Facebooka je prošle godine dostigao 2,28$, a do 2018. godine očekuje se da poraste na 5,50$.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju