Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loše vijesti

EKSKLUZIVNO: Cijene goriva se opet mijenjaju, skuplji eurodizel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako ekskluzivno doznajemo cijene goriva od danas se ponovno mijenjaju. Cijena barela na svjetskom tržištu u blagom je porastu.

Manjim cijenama se uvijek radujemo, poskupljenju se čudimo. Ovo je očekivano jer su zadnja dva puta cijene naftnih derivata padale. Cijena barela na svjetskom tržištu u blagom je padu pa se to logično odrazilo i na naše tržište. No, idemo prvo s dobrim vijestima. Dakle od danas litra eurosupera 95 i 98 bit će jeftinija za 9 lipa.

Pročitajte i ovo Naftna platforma Geofizički podaci Hrvatska i Kanada zajedno će tražiti naftu i plin: Grade se četiri nove bušotine Slika nije dostupna Skuplje gorivo Najskuplji ove godine: Eurodizel 8,57 kuna po litri

Eurosuper 95 stajat će 9,70 kn, a 98 okruglih deset kuna. Svi oni koji voze na dizelska goriva,a oni su u većini na našim cestama plaćat će u prosjeku 15 lipa više, najviše će poskupjeti eurodizel koji će sad koštati 9,16 kuna. Plavi dizel sve je manje privilegij za naše ribare i poljoprivrednike po ovim najnovijim korekcijama stajat će 5,55 kuna po litri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene