Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim što je gledanost Dome TV u udarnom terminu od početka emitiranja do kraja prošle godine narasla za više od trećine, četvrtak je donio novi razlog za slavlje.


Nova TV grupa i dalje je vodeća medijska grupacija u zemlji, a izuzetan rast ostvario je i njezin kanal Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj. Podaci gledanosti za 2013. godinu tako pokazuju kako je gledanost Dome TV od samog početka emitiranja do kraja prošle godine u udarnom terminu narasla za čak 35%.

Vezani članci Goran Čipčić - 1 Novi izazovi za kandidate jedinstvenog projekta "Startaj Hrvatska": Evo kako su prošli prvi susreti s kupcima! Andrijana Lukanec - 1 Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

Razlozi za zadovoljstvo u grupi Nova TV još su i veći kada pogledamo rezultate koje Doma TV ostvaruje u siječnju. Primjerice, od početka siječnja do danas gledanost udarnog termina u prosjeku je 20% veća nego u prosincu.

Zvijezda serije 'Navy CIS' spasio tinejdžera iz gorućeg auta!

Da je svaki dan uz Domu TV sve više i više gledatelja najbolje pokazuje primjer jučerašnjeg dana kada je u udarnom terminu uz junake serija Navy CIS, Navy CIS LA i Živa meta bilo više od 130 tisuća gledatelja, što je za 60% veća gledanost od one koja je zabilježena u udarnom terminu tijekom prosinca.

Nove nastavke popularnih serija koje su osvojile Ameriku nastavljamo pratiti i dalje, pa tako Doma TV od idućeg tjedna premijerno donosi novu sezonu uspješnice Navy CIS LA koju u SAD-u prati čak 17 milijuna obožavatelja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook