Obavijesti Video Pretražite Navigacija

300 sudionika na kongresu o seoskom turizmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U gradu Hvaru u hotelu 'Amfori' svečano je otvoren Prvi hrvatski kongres ruralnog turizma koji je okupio oko 300 sudionika.

Kongres, koji traje do 21. listopada, otvorio je izaslanik predsjednika Stjepana Mesića hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na Hvaru Napili se pa mahali nožem i vrijeđali žene: Dohvatili se i policajaca, no nisu se dobro proveli Ilustracija Završio iza rešetaka Pijan divljao na trajektu: Vikao i galamio, vrijeđao putnike i osoblje pa napao kapetana

Predsjednica Organizacijskog odbora Kongresa i Uprave Hrvatskoga farmera Dijana Katica istaknula je kako je osnovni cilj skupa izmijeniti dosadašnja iskustva i spoznaje o seoskom turizmu na jednom mjestu. 

Sudionici će raspravljati o mogućnostima poboljšanja u
području zakonodavstva, financija, marketinga te jače povezanosti poljoprivrede i turizma.

Sudionicima će o iskustvima u tom području iz svojih zemalja govoriti predstavnici iz Njemačke, Velike Britanije, Austrije, Španjolske, Rumunjske i drugih zemalja Europske unije.

Mogućnosti hrvatskoga seoskog turizma su velike te treba dobro razmisliti na koje načine treba najdjelotvornije iskoristiti hrvatsku tradiciju, hrvatske proizvode i gastronomiju, kazala je Dijana Katica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene