Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom slijetanja

ZRAKOPLOVNA NESREĆA NA BRAČU Pala Cessna, pilot prošao bez ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportski zrakoplov Cessna prilikom slijetanja na brački aerodrom u utorak oko 18 izletio je izvan betonske piste, no pilot nije ozlijeđen, doznaje se u Agenciji za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu.

Inspektor Agencije, Danko Petrin, u izjavi potvrdio je da je u Cessni pilot bio sam te da nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ivana Marković, gradonačelnica Supetra SAMI SE ORGANIZIRALI Gradonačelnica Supetra nakon pada Cessne: "Mi otočani smo često prepušteni sami sebi... potrebna nam je dobra povezanost s kopnom" Pronađena Cessna na Braču Prevezeni su u KBC Split VIDEO Putnicima iz Cessne popucali kralješci, zbog sporne zapovijedi kasnili u bolnicu? "Takvo nešto se još nikad nije dogodilo!"

"Za sada znamo da je pilot imao nesreću prilikom slijetanja na pistu u Braču. Prethodno je uzleti s Hvara, a unutra je bio sam i prilikom izlijetanja s piste nije ozlijeđen. Sportski je zrakoplov pretrpio oštećenja, no još sa sigurnošću ne možemo reći kolika su s obzirom da nas tek čeka obavljanje očevida", kazao je Petrin.

Pad aviona u Kaštelima: Među poginulima strani državljanin, pilot u induciranoj komi

Aerodroma se nalazi na vrhu otoka Brača.

Ovo je druga nesreća manjih zrakoplova u Dalmaciji. Prošli tjedan u Kaštel Štafiliću se u more kod Hotela Resnik srušio sportski zrakoplov u kojem su poginule dvoje osoba, jedan strani i jedan hrvatski državljanin, dok je treći, Splićanin, iskusni pilot zadobio teške i po život opasne tjelesne ozljede, te je još uvijek u splitskoj bolnici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene