Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Črnomerec pod blokadom

Zagreb: Uz prijetnju bombom opljačkao poslovnicu Splitske banke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio zagrebačkog naselja Črnomerec pod policijskom je blokadom zbog očevida pljačke poslovnice Splitske banke.

Na zagrebačkom Črnomercu prijepodne je opljačkana poslovnica Splitske banke u kojoj je nepoznati razbojnik, po prvim neslužbenim informacijama, zaposlenicima zaprijetio bombom, a potom pobjegao s novcem.

Pročitajte i ovo HNB izdaje kovanice povodom 150. obljetnice rođenja Ivane Brlić-Mažuranić 150. obljetnica rođenja U čast slavne spisateljice HNB izdaje posebne kovanice: Evo koliko treba izdvojiti za njihovu kupnju Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke

Policija je izvijestila tek da je nepoznati počinitelj u banku upao oko 10,30 sati i otuđio neutvrđeni iznos novca. Iako u policiji ne otkrivaju pojedinosti doznaje se da je područje oko mjesta zločina blokirano. Više službenih podataka trebalo bi biti poznato nakon očevida koji je u tijeku, a policija je nakon nekog vremena pronašla i odnijela eksplozivnu napravu.

VIDEO Pogledajte pljačkaški pohod bandita sa sjekirama!

Pljačka je izazvala i poteškoće u javnom prijevozu, što su potvrdili i iz ZET-a ističući da je "zbog postupanja policije na području Črnomerca za autobusni je promet zatvoren istoimeni terminal".

Sve autobusne linije koje polaze s tog terminala su privremeno u prekidu, no tramvajski promet teče redovito, kažu u ZET-u. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene