Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegli s nakitom

VIDEO Pogledajte pljačkaški pohod bandita sa sjekirama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Užasnuti kupci i osoblje bježali su pred banditima koji su razbijali stakla na vitrinama.

Banditi sa sjekirama upali su u ponedjeljak u trgovinu nakitom u prometnom trgovačkom centru u britanskom gradu Stoke-on-Trent usred bijela dana. Zastrašujuće trenutke pljačke zabilježile su kamere.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija Dobar posao u Zagrebu Milijunski plijen: Opili zaposlenika antikvarijata, pokrali nakit i satove pa se vratili s njim piti u noćni klub

Užasnuti kupci i osoblje bježali su pred banditima koji su razbijali stakla na vitrinama. Torbe su napunili skupim nakitom i satovima, a onda pobjegli.

Kupci su se skrili u obližnjim trgovinama koje su spustile rolete na ulazima kako bi zaštitili ljude od nasilnika. U trgovini s nakitom lopovi su proveli manje od jedne minute, a onda nestali s tisućama funti vrijednim satovima i nakitom.

Konobar iskoristio priliku: Otkrio 'rupu' u sustavu pa mjesecima živio kao milijunaš

Angela Morris, direktorica u obližnjem dućanu, čula je vriskove. Odmah je zgrabila mobitel i pozvala pomoć.

'Šokirana sam. Ne očekujete da će se nešto takvo dogoditi u šoping centru gdje mislite da je sigurno. Žao mi je osoblja', rekla je Rose Love koja je u trenucima pljačke bila u šopingu, piše Daily Mail.

'Bilo je kao u filmu'

Jedan prolaznik pljačku je snimao mobitelom. Pljačkaši su međusobno vikali jedan na drugoga da se požure. 'Bilo je kao u filmu, razbijali su sve i imali velike sjekire', ispričala je jedna svjedokinja koja ne može vjerovati da se sve dogodilo usred dana kada kada je u centru puno ljudi.

Pljačku istražuje policija, a u incidentu, srećom, nitko nije ozlijeđen. Nema naznaka o dobi trojice pljačkaša kao ni njihovoj etničkoj pripadnosti, poručili su iz policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene