Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica zagrebačkih provalnika od 25 i 21 godinu, koji su provaljivali u stanove i kuće u naseljima Maksimir i Črnomerec, ukravši novac i različite predmeta u vrijednosti od 70.000 kuna, nakon istrage predani su pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.


Istragom je utvrđeno da su 25-godišnjak i 21-godišnjak tijekom svibnja i početkom lipnja počinili devet provala, od kojih dvije u pokušaju.

Vezani članci Dinko Cvitan (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Osiguranju Dinka Cvitana ukrali oružje, dvojica policajaca suspendirana Slika nije dostupna Ne dajte vaš bicikl ovako lako: Sredio je lokot kao da ga nikad nije ni bilo

Provalili su u šest kuća i stan na području Maksimira i Črnomerca, odakle su otuđili novac, nakit, mobitele, tablet i laptop, dok su u dvije kuće pokušali provaliti. Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 70.000 kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a državnom odvjetništvu je podnijeto izvješće, navode iz Policijske uprave zagrebačke. (Hina)