Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač je stabilno

Skoro ubio oca: Pijani 14-godišnjak jurio autom pa sletio s ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozljede 46-godišnjaka stradalog u prometnoj nesreći, koju je u noći sa subote na nedjelju kod Krapine skrivio maloljetni vozač pod utjecajem alkohola, opasne su za život, a njegovo je stanje stabilno, potvrdili su u ponedjeljak za Hinu iz Opće bolnice Zabok.

Glasnogovornik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zoran Lončar za Hinu je izjavio da se prometna nesreća dogodila u naselju Tkalci, kada je zbog neprilagođene brzine osobno vozilo sletjelo s ceste. Vozilom je upravljao maloljetnik, rođen 2007. godine, kojemu je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 1,29 promila.

Vozač je lakše ozlijeđen dok je putnik u vozilu teže ozlijeđen te je prevezen u zabočku bolnicu. Glasnogovornik PU krapinsko-zagorske nije potvrdio da se radi o ocu i maloljetnom sinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna imao više od dva promila Bivši kandidat za gradonačelnika pijan oštetio svoj i još dva automobila u centru Splita

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ide pred suca Pijan divljao autom po Umagu: Razbio više automobila, porušio znakove, udario u rampu na Ipsilonu i svaki put pobjegao

Protiv vozača slijedi kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu za mladež. Ravnatelj Opće bolnice Zabok Tihomir Vančina za Hinu je kratko potvrdio da se na liječenju nalazi osoba stradala u prometnoj nesreći, čije je stanje stabilno, ali s ozljedama opasnim za život.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene