Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izgubio kontrolu i udario u stup

Objavljeni detalji nesreće u kojoj je smrtno stradao 22-godišnjak: Vozač bio pod utjecajem alkohola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU virovitičko-podravska objavila je detalje nesreće kod Virovitice u kojoj je preminuo 22-godišnjak. Nakon alkotesta, vozač je napuhao 0,51 promil. Dvije osobe su teško ozlijeđene.

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Borova, pokraj Virovitice.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 22-godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom od centra mjesta Borova prema mjestu Rezovac. Neposredno nakon izlaska iz desnog putnog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom.

Tada je prešao preko cijele širine kolnika i sišao na južnu putnu bankinu po kojoj je nastavio kretanje navedenim smjerom, prešao preko putnog mosta i sletio u putni jarak, kroz koji se kratko kretao, izletio na zelenu površinu, gdje je prednjim desnim dijelom osobnog automobila udario u betonski stup, kojeg je polomio. Uslijed siline udara došlo je do nadizanja stražnjeg dijela osobnog automobila te udara desnom bočnom stranom i dijelom krova u navedeni stup, od kojeg se odbio i zaustavio na površini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Detalji užasa kod Karlovca: Zbog nepropisnog pretjecanja poginuli otac i sin, drugi vozač i dijete bore se za život

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna strašna tragedija Teška prometna nesreća kraj Novog Pazara: Poginula četvorica mladića, ozlijeđeni trudnica, njezin suprug i dijete

U prometnoj nesreći poginuo je 25-godišnji suvozač, dok su 22 - godišnji vozač i 18-godišnji putnik zadobili teške tjelesne ozljede.

Provedenim alkotestiranjem, vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,51 promila. Protiv vozača, slijedi kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene