Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ide pred suca

Pijan divljao autom po Umagu: Razbio više automobila, porušio znakove, udario u rampu na Ipsilonu i svaki put pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarski policajci u utorak privode pred suca 46-godišnjaka koji je pijan prouzročio nekoliko prometnih nesreća pa pobjegao.

U ponedjeljak oko 17:30 sati, 46-godišnjak je na parkiralištu trgovačkog centra u Novigradskoj ulici u Umagu vozio automobil Chevrolet, pulske registracijske oznake s 2,14 promila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede

Dok je izlazio s parkirališta, prednjim dijelom automobila udario je u stražnji dio parkiranog Renaulta, ukrajinske registracijske oznake, u kojem se nalazilo dvoje ukrajinskih državljana u dobi od 30 i 35 godina.

Pobjegao je s mjesta nesreće i nastavio vožnju prema državnoj cesti D-300. U jednom trenutku prešao je na suprotnu stranu kolnika, gdje je retrovizorom udario u ploču za označavanje prometnog toka i ponovno pobjegao s mjesta nesreće.

Dolaskom u naselje Materada, 46-godišnjak je zbog prebrze vožnje izgubio nadzor u zavoju, ponovno je prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretno vozilo Citroen, pulske registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak. Nakon prometne nesreće 46-godišnjak je ponovno nagazio gas i nastavio voziti cestom prema Bujama.

Prošao je naselje Kršete pa zbog prebrze vožnje u zavoju izgubio nadzor nad automobilom te je izašao s autom s desne strane kolnika i udario u znak autobusnog stajališta i pobjegao prema naplatnim kućicama na Istarskom ipsilonu.

Tamo je udario u rampu i nastavio vožnju, no policajci su ga vrlo brzo zaustavili i uhitili. Bit će priveden pred suca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene