Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvedeni na triježnjenje

Zadarski policajci lovili šest golih i pijanih Belgijaca po ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi turisti iz Belgije provod u Hrvatskoj zasigurno će pamtiti i po susretu sa zadarskom policijom.

Zadarski policajci primili su dojavu  oko tri sata ujutro da se na Obali kralja Tomislava kreće šest mladića koji su potpuno goli i da kao takvi galame po ulici.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Na mjestu događaja policajci su doista zatekli šestoricu 20-godišnjaka koji su pokušali pobjeći, ali im nije uspjelo. 'Mladići su dovedeni u policiju na triježnjenje, a izmjereno im je od 1,26 do 2,27 promila alkohola u krvi', rekao je za Dnevnik.hr glasnogovrnik zadarske policije Elis Žodan.

Nad mladićima će biti provedena krim istraga, a terete se za prekršaj vrijeđanja moralnih osjećaja građana na javnom mjestu. Nakon što se otrijezne i kada se dovede prevoditelj francuskog jezika kako bi se mladići mogli ispitati bit će privedeni istražnom sucu u Zadru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene