Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Starije osobe

Zadar: U moru pronađena dva tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na plažama u Arbanasima i Starigradu u Zadarskoj županiji danas su iz mora izvučena mrtva tijela 61-godišnjeg muškarca i 73-godišnje žene.

Zadarska je policija oko 13 sati zaprimila dojavu da je u moru ispred zadarske četvrti Arbanasa uočeno mrtvo tijelo. Pošto je tijelo izvučeno, utvrđeno je da je 61-godišnji muškarac koji je došao na plažu, odnosno na kupanje, preminuo u moru, a točan uzrok smrti znat će se sutra nakon obdukcije, kažu u zadarskoj Policijskoj upravi. Drugi smrtni slučaj dogodio se u moru ispred hotela 'Alan' u Starigradu. Iz mora je izvučeno tijelo 73-godišnje slovenske državljanke. Utvrđeno je da je uzrok njezine smrti srčani udar, izvijestila je policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Bojan Hajdin, predsjednik Udruge paraplegičara i tetraplegičara Wings for life Sve je spremno za spektakl u Zadru: "Događajima poput ovoga budi se svijest o osobama s invaliditetom" Zadar spreman za WFL - 4 Wings for life Tisuće ljudi trčat će za one koji ne mogu, s njima će biti i bivši izbornik Vatrenih

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene