Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nadzoru prometa

Vukovar: Trojica privedena zbog krivotvorenja novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica muškaraca iz Tenje privedeni su na Županijski sud u Vukovaru, uz kaznenu prijavu za krivotvorenje novca, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

U priopćenju se ističe kako su 42-godišnjak, 23-godišnjak i 20-godišnjak s područja Tenje privedeni po završetku kriminalističke istrage, kojom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje počinjenja kaznenog djela krivotvorenja novca i nedopuštene uporabe autorskog djela. Policija navodi kako je u utorak, 9. ožujka, u nadzoru prometa kontroliran osobni automobil Renault Megan, osječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjak, a kao putnik se nalazio 23-godišnjak.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva"

Pretragom vozila i osoba pronađeno je osam novčanica u apoenima od 500 kuna, koje su nalik na krivotvorene, dok je pretragom doma u vlasništvu 20-godišnjaka pronađena jedna novčanica u apoenu od 500 kuna nalik na krivotvorenu te nelegalni operativni sustav 'Microsoft Windows 7'. Kriminalističkom istragom utvrđeno je da su novčanice krivotovrene, a počinitelji su jučer uz kaznenu prijavu privedeni na vukovarski Županijski sud. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene