Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojica muškaraca iz Tenje privedeni su na Županijski sud u Vukovaru, uz kaznenu prijavu za krivotvorenje novca, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.


U priopćenju se ističe kako su 42-godišnjak, 23-godišnjak i 20-godišnjak s područja Tenje privedeni po završetku kriminalističke istrage, kojom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje počinjenja kaznenog djela krivotvorenja novca i nedopuštene uporabe autorskog djela. Policija navodi kako je u utorak, 9. ožujka, u nadzoru prometa kontroliran osobni automobil Renault Megan, osječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjak, a kao putnik se nalazio 23-godišnjak.

Vezani članci Ivan Penava Penava u Vukovaru prozvao Vladu, Plenković mu ubrzo odgovorio: "Treba naći balans između dostojanstvene zahvalnosti i sitnog grickanja. Treba malo odrasti politički da bi se to moglo" Ivan Lukić Zolja Branitelj uoči obljetnice bitke za Vukovar: ''U njega su ušli okupatori sa svime što su mogli, a najviše s mržnjom. Pitaju me ljudi bih li ponovno prošao sve...''

Pretragom vozila i osoba pronađeno je osam novčanica u apoenima od 500 kuna, koje su nalik na krivotvorene, dok je pretragom doma u vlasništvu 20-godišnjaka pronađena jedna novčanica u apoenu od 500 kuna nalik na krivotvorenu te nelegalni operativni sustav 'Microsoft Windows 7'. Kriminalističkom istragom utvrđeno je da su novčanice krivotovrene, a počinitelji su jučer uz kaznenu prijavu privedeni na vukovarski Županijski sud. (Hina)