Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojica muškaraca iz Tenje privedeni su na Županijski sud u Vukovaru, uz kaznenu prijavu za krivotvorenje novca, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.


U priopćenju se ističe kako su 42-godišnjak, 23-godišnjak i 20-godišnjak s područja Tenje privedeni po završetku kriminalističke istrage, kojom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje počinjenja kaznenog djela krivotvorenja novca i nedopuštene uporabe autorskog djela. Policija navodi kako je u utorak, 9. ožujka, u nadzoru prometa kontroliran osobni automobil Renault Megan, osječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjak, a kao putnik se nalazio 23-godišnjak.

Vezani članci Sjekira, ilustracija Sjekirom na policajca: Pijana nazvala policiju, a onda ih napala zajedno s muškarcem, u samoobrani se koristio suzavac Borba s krivotvorenjem Stručnjak otkriva kako možete prepoznati je li nešto lažnjak, ali i upozorava - posebna opasnost prijeti djeci

Pretragom vozila i osoba pronađeno je osam novčanica u apoenima od 500 kuna, koje su nalik na krivotvorene, dok je pretragom doma u vlasništvu 20-godišnjaka pronađena jedna novčanica u apoenu od 500 kuna nalik na krivotvorenu te nelegalni operativni sustav 'Microsoft Windows 7'. Kriminalističkom istragom utvrđeno je da su novčanice krivotovrene, a počinitelji su jučer uz kaznenu prijavu privedeni na vukovarski Županijski sud. (Hina)