Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj nesreći na cesti Vrsar-Flengi, kod skretanja za športsku zračnu luku u Vrsaru, jedna je osoba smrtno stradala, izvijestila je jutros Državna uprava za spašavanje i zaštitu (DUZS).


DUZS navodi kako je ekipa hitne medicinske pomoći iz Poreča dolaskom na mjesto nesreće zatekla osobno vozilo, koje je izletjelo s ceste i prevrnulo se na bok te da je u njemu pronašla jednu smrtno stradalu osobu.

Županijski centar 112 istarske županije, nakon što je u 4,46 sati primio dojavu o nesreći, odmah je obavijestio hitnu medicinsku pomoć, javnu vatrogasnu postrojbu i policiju u Poreču, koji su na mjestu događaja zatekli osobno vozilo, koje je izletjelo s ceste i prevrnulo se na bok, a u njemu je bila jedna smrtno stradala osoba. (Hina)

 

Vezani članci Prometna nesreća (Foto: rijeka.hr/arhiva/Hrvoje Jelavic/Pixsell) Vera Begić završila u zatvoru: Vrhovni sud povisio kaznu bivšoj riječkoj pročelnici Prometna nesreća između Velike i Češljakovaca - 1 Crna nedjelja: Kod Požege poginuo mladić, dvoje ozlijeđenih, 24-godišnjak stradao i troje ljudi ozlijeđeno kod Rovinja