Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitna ga našla mrtvog

Vrsar: Izletio s ceste, prevrnuo se na bok automobilom i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći na cesti Vrsar-Flengi, kod skretanja za športsku zračnu luku u Vrsaru, jedna je osoba smrtno stradala, izvijestila je jutros Državna uprava za spašavanje i zaštitu (DUZS).

DUZS navodi kako je ekipa hitne medicinske pomoći iz Poreča dolaskom na mjesto nesreće zatekla osobno vozilo, koje je izletjelo s ceste i prevrnulo se na bok te da je u njemu pronašla jednu smrtno stradalu osobu.

Županijski centar 112 istarske županije, nakon što je u 4,46 sati primio dojavu o nesreći, odmah je obavijestio hitnu medicinsku pomoć, javnu vatrogasnu postrojbu i policiju u Poreču, koji su na mjestu događaja zatekli osobno vozilo, koje je izletjelo s ceste i prevrnulo se na bok, a u njemu je bila jedna smrtno stradala osoba. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene