Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač poginuo, suvozač ozlijeđen

Vozilom udario u betonski most i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 4,50 sati u Kutini, u Aveniji Vukovar bb, smrtno je stradao 22-godišnji vozač osobnog automobila s područja Kutine, dok je 21-godišnji suvozač, također s područja Kutine lakše ozlijeđen, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je 22-godišnji vozač, dolazeći iz smjera Novske, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, te je vozilo udarilo u stablo i betonski most i prevrnulo se. Pri tome vozač i suvozač ispali su iz vozila, a vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

Tijelo poginulog vozača prevezeno je na patologiju sisačke Opće bolnice 'Dr. Ivo Pedišić' gdje će po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Sisku biti provedena obdukcija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene