Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Karlovcu

Vlak usmrtio nepoznatu mušku osobu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na željezničkoj pruzi u Karlovcu, nedaleko Željezničkog kolodvora, oko 13,20 sati smrtno je stradao za sada neidentificirani muškarac, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Na mjestu očevida od policijskog inspektora doznaje se kako je putnički vlak, koji je prometovao na relaciji Zagreb-Rijeka, naletio na mušku osobu, koja je na mjestu preminula. Muškarac uza sebe nije imao osobne dokumente.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

Glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić kazala je kako se očevidom pokušavaju rekonstruirati okolnosti naleta vlaka, tj. što je dovelo do nesretnog slučaja. Prema prvim procjenama policije smrtno stradali muškarac je vjerojatno stariji od 40 godina. Željeznički promet bio je u prekidu do 14,40 sati, kada je normaliziran.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene