Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Velikoj Mlaki

Policija otkrila detalje stravičnog sudara: Prošao kroz crveno, izazvao kaos na raskrižju – i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje teške prometne nesreće u Velikoj Mlaki, gdje je u sudaru četiriju vozila poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene.

U srijedu oko 16:50 u mjestu Velika Mlaka, na raskrižju Zagrebačke i Kramarićeve ulice, 41-godišnjak je upravljao kombijem marke VW Transporter, zagrebačkih registarskih oznaka, te se dolaskom u raskrižje nije zaustavio na znak crvenog svjetla.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Prometna policija, ilustracija Tragedija kod Bjelovara Prometna nesreća na obilaznici: U sudaru poginuo vozač traktora

Zbog toga je naletio na automobil marke Renault Clio, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 40-godišnjakinja. Ona se kretala desnom prometnom trakom Zagrebačke ulice u smjeru sjeverozapada. Ulaskom u raskrižje bilo joj je upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

Od siline naleta kombi je odbačen sa sjeverozapadne strane raskrižja, gdje je naletio na zaštitnu ogradu nogostupa. Automobil Renault Clio od siline naleta odbačen je sa sjeverne strane raskrižja i tamo je naletio na osobni automobil također marke Renault Clio, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji je bio zaustavljen ispred raskrižja zbog crvenog svjetla na semaforu.

Nakon naleta, drugi Renault Clio nastavio se nekontrolirano kretati i tada je naletio na osobni automobil marke Suzuki Vitara, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji je također bio zaustavljen radi crvenog svjetla na semaforu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 41-godišnji vozač teretnog vozila, dok je teško ozlijeđena 40-godišnja vozačica iz osobnog automobila Renault Clio, a liječnička pomoć pružena joj je u KBC-u Zagreb.

Iz Policijske uprave zagrebačke podsjećaju građane i sve sudionike u prometu na pridržavanje prometnih propisa i poštivanje prometne kulture s naglaskom na prekršaje zabrane vožnje pod utjecajem alkohola, pridržavanja ograničenja brzine, korištenja sigurnosnog pojasa od strane vozača kao i putnika u vozilima, propisno kretanje pješaka te zabrane prolaska na crveno svjetlo.

Aktualno Akcija Uljanik: Još trojica osumnjičenih branit će se sa slobode, šestorica ostala u istražnom zatvoru Novi direktor Uljanik Plovidbe (Foto: Dnevnik.hr) Novi direktor Uljanik Plovidbe (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Treći maj (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Akcija Uljanik: Još trojica osumnjičenih branit će se sa slobode, šestorica ostala u istražnom zatvoru 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene