Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalet vlaka i požar vikendice

Varaždin: Vlak smrskao automobil, trojica ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe ozlijeđene u naletu vlaka na osobno vozilo, koji se rano poslijepodne dogodio na pružnom prijelazu Križovljan Ludbreški prema mjestu Slanje.

Vozilom je upravljao 28-godišnji muškarac, s kojim su u vozilu bila dvojica mladića u dobi od 19 i 20 godina. Sva trojica su ozlijeđena i prevezena u varaždinsku bolnicu, a ozljede im za sada nisu okvalificirane, rekla je Marina Kolarić, glasnogovornica varaždinske policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" U požaru u Dhaki poginulo najmanje 46 ljudi Požaru u Dhaki Vatrena stihija progutala sedmerokatnicu: Život izgubilo više od 46 ljudi

>> Sestre prošle bez ozljeda pri naletu vlaka na automobil

79-godišnji muškarac  je ozlijeđen u požaru vikend kuće u mjestu Halić kod Varaždina. Do požara je došlo uslijed eksplozije plinske boce, a ozlijeđen je vlasnik vikendice koji je prevezen u varaždinsku bolnicu. Požar su ugasili vatrogasci.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene