Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica u Varaždinu

Posudile gotovo pola milijuna kuna lažući o smrtno bolesnom djetetu: Biste li povjerovali u jedan detalj iz njihove priče?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv dvije hrvatske državljanke u dobi od 74 i 30 godina. Prevarile su petero ljudi za iznos od gotovo pola milijuna kuna.

U Varaždinu je podignuta optužnica protiv dvije hrvatske državljanke u dobi od 74 i 30 godina zbog prevare.

Dvije žene tužiteljstvo tereti da su od travnja do listopada prošle godine u Varaždinu lagale da im novac treba zbog teške materijalne situacije, bolesti 30-godišnjakinje i njezina smrtno bolesnog djeteta.

Pročitajte i ovo Eva Kaili Skandal trese Uniju Oštetila i proračun EU-a? Nova optužba protiv potpredsjednice Europskog parlamenta pune katarskog novca

Novac su posuđivale uz obećanje da će ga vratiti u kratkom roku jer su, kako su navodile, dobile 300.000 eura na lutriji u Njemačkoj.

Pročitajte i ovo Internetske prijevare, ilustracija Lažni brokeri Žena s Krka prevarantima dala pola milijuna kuna: Mislila je da ulaže u dionice nafte

Petero oštećenika povjerovalo je njihovim lažima i posudilo im ukupno 448.000 kuna. One su novac uzele i zadržale ne vrativši im ni kune.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene