Obavijesti Video Pretražite Navigacija
spasili psića

Tragedija u Zagrebu: Buknuo požar u stanu, vatrogasci pronašli mrtvu ženu

Požar u Zagrebu - 2
Požar u Zagrebu - 2 Zeljko Puhovski/Cropix
Aktualno Galerija Požar u Zagrebu - 5 Požar u Zagrebu - 5 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Požar u Zagrebu - 3 Požar u Zagrebu - 3 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Požar u Zagrebu - 4 Požar u Zagrebu - 4 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Požar u Zagrebu - 2 Požar u Zagrebu - 2 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix +0 Požar u Zagrebu - 1 Galerija 1/5 >>
Nakon što su zagrebački vatrogasci došli na adresu gdje je izbio požar, zatekli su mrtvu ženu. Spasili su malenoga psa.

Buknuo je požar u stanu u zapadnom dijelu Zagreba, u Ulici Frana Lhotke  oko 11:30, doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca.

Dojavom građana da se osjeti dim izišli su na intervenciju te s policijom provalili u stan. Požar je izbio u kuhinji. U stanu je pronađeno i tijelo žene koja je preminula uslijed dima. Vjeruje se, zasad, da je žena ostavila upaljenu cigaretu i zaspala.

Pročitajte i ovo Ured predsjednika, ilustracija U prijepodnevnim satima Izdano upozorenje građanima: Sirene i dim na Pantovčaku, iz Milanovićeva ureda objavili razlog

Požar se sam ugasio, dok su vatrogasci odimljavali prostor i pozvali Hitnu pomoć. Na intervenciju je izišlo jedno vatrogasno vozilo sa šest vatrogasaca. Zagrebački vatrogasci spasili su malenog psa iz stana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene