Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Utvrđen identitet mrtvog muškarca pronađenog kod kupališta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska Policijska uprava izvijestila je danas kako je utvrđen identitet muškarca, čije je mrtvo tijelo jučer pronađeno kod kupališta "Bajer" u osječkom naselju "Jug 2", a riječ je o 70-godišnjem Martinu T. iz Osijeka.

U priopćenju za javnost navodi se kako je na tome području, jučer oko 17,50 sati izbio požar, u kojem su gorjeli suha trava i korov, a nakon što su ugasili požar, djelatnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe pronašli su, uz rub vatrom zahvaćenog područja, tijelo Martina T., koje je bilo djelomično opožareno.

Pročitajte i ovo Kupalište Bajer u Osijeku a baš je vruće Zabranjeno kupanje: Cijanobakterija pronađena na popularnom kupalištu Policija - 4 Na obdukciji Drama u Zagrebu: Pronađen mrtav muškarac u toaletu ugostiteljskog objekta

Po nalogu istražnog suca osječkog Županijskog suda tijelo unesrećenog prevezeno je u osječku Kliničku bolnicu, gdje će se obaviti obdukcija, radi utvrđivanja uzroka smrti.

U PU su izvijestili kako je tijekom jučerašnjeg nevremena na osječkom području oštećeno sedam osobnih i jedan teretni automobil te dvije obiteljske kuće. Jak vjetar je iščupao četiri stabla i lomio grane drveća, koje su padale na gradske prometnice, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Tako je u Gundulićevoj ulici stablo palo na kuću te oštetilo nekoliko crijepova i oluka, a u dvorištu kuče u ulici Stjepana Radića pala je građevinska skela, koja je pritom oštetila ogradu, prozor i pročelje kuće.

U PU napominju kako je na podvožnjaku, u Svilajskoj ulici, tijekom nevremena došlo do kraćeg prekida prometa, zbog obilne količine kiše, koju okolni slivnici nisu mogli upiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene