Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osječko-baranjska Policijska uprava izvijestila je danas kako je utvrđen identitet muškarca, čije je mrtvo tijelo jučer pronađeno kod kupališta "Bajer" u osječkom naselju "Jug 2", a riječ je o 70-godišnjem Martinu T. iz Osijeka.


U priopćenju za javnost navodi se kako je na tome području, jučer oko 17,50 sati izbio požar, u kojem su gorjeli suha trava i korov, a nakon što su ugasili požar, djelatnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe pronašli su, uz rub vatrom zahvaćenog područja, tijelo Martina T., koje je bilo djelomično opožareno.

Vezani članci Ruslan Boširov i Aleksandar Petrov (Foto: AFP) Potvrđeni medijski napisi: Jedan od osumnjičenih za trovanje Sergeja Skripala ruski je pukovnik Policija (Foto/Arhiva: Marko Prpic/PIXSELL) Lički Osik: Muškarac preminuo od strujnog udara

Po nalogu istražnog suca osječkog Županijskog suda tijelo unesrećenog prevezeno je u osječku Kliničku bolnicu, gdje će se obaviti obdukcija, radi utvrđivanja uzroka smrti.

U PU su izvijestili kako je tijekom jučerašnjeg nevremena na osječkom području oštećeno sedam osobnih i jedan teretni automobil te dvije obiteljske kuće. Jak vjetar je iščupao četiri stabla i lomio grane drveća, koje su padale na gradske prometnice, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Tako je u Gundulićevoj ulici stablo palo na kuću te oštetilo nekoliko crijepova i oluka, a u dvorištu kuče u ulici Stjepana Radića pala je građevinska skela, koja je pritom oštetila ogradu, prozor i pročelje kuće.

U PU napominju kako je na podvožnjaku, u Svilajskoj ulici, tijekom nevremena došlo do kraćeg prekida prometa, zbog obilne količine kiše, koju okolni slivnici nisu mogli upiti.