Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenut postupak deportacije

Uhvaćeno šest ilegalnih imigranata iz područja Azije i Afrike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićena su državljani Iraka, Maroka i Alžira te još tri Afganistanca.

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja zatečeno je i uhićeno šest stranaca u nezakonitom prelasku državne granice, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska. U Županji, u Zagrebačkoj ulici, zatečena su i uhićena trojica državljana Iraka, Maroka i Alžira, a na području Lipovca, u blizini graničnog prijelaza Bajakovo, južno od autoceste Zagreb - Lipovac 15-tak minuta iza ponoći zatečena su i uhićena trojica državljana Afganistana.

Pročitajte i ovo Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran Davor Božinović Manji broj ilegalnih prijelaza Božinović najavio kupnju skupocjenih helikoptera: "Smanjit ćemo pritisak na Hrvatsku granicu i EU"

Provedenim prekršajnim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene