Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krim istraga u tijeku

Slučaj iznude zaprešićkog poduzetnika: "Nakon uhićenja specijalca iz ATJ Lučko moguća su i nova uhićenja"

Riječ je o A. V., koji je prije nekoliko godina iz vojske prešao u specijalnu policiju, a već je imao problema sa zakonom. Izjavu je dao jutros i tvrdi da nije imao veze s iznudom.

Danas je uhićen specijalac iz ATJ Lučko koji je s Leonom Lučićem, bivšim policajcem i glumcem krim sapunice Krim Tim 2, osumnjičen da je iznuđivao zaprešićkog poduzetnika.

Uhićenog specijalca prepoznali su najprije na fotografijama, a zatim i na prepoznavanju. On je od početka negirao svoju umješanost u pokušaj iznude, priznao je samo da ga je bivši policajac zvao da mu se pokvario automobil u okolici Karlovca. On je, kaže, otišao tamo, ali nije ga uspio pronaći. Negirao je krivnju, ali je očito bio svjestan da su locirali njegov signal mobitela. Od početka je inzistirao da ide na poligraf i prepoznavanje, a oštečenici su ga prepoznali sa 100 postotnom sigurnošću. Naime, ta krvava tučnjava trajala je punih 20 minuta i rezultirala teškim ozljedama, a uhićeni specijalac nije imao ni kapu ni masku pa su ga lako prepoznali. Suočen s takvim dokazima neslužbeno doznajemo slomio se i sve priznao.

U cijelom slučaju spominje se još nekoliko osoba pa se sad istražuje kakva je njihova uloga u svemu, nisu isključena ni nova uhićenja. To je jedan krak istrage, drugi ne manje zanimljiv je kako je poduzetnik otišao na mjesto primopredaje novca bez policije iako je od prvog trenutka bio s njima u kontaktu, odnosno je li tu bilo propusta u sustavu. U policiji mi kažu da je Kriminalističko istraživanje u tijeku, a nakon završetka uhićeni specijalac bit će predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj iznuda Bivši policajac i zvijezda TV serije probudio se iz kome, kaže da se ne osjeća odgovornim

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u induciranoj komi Zagrebačka policija ipak progovorila o nevjerojatnom slučaju iznude koji je završio kobno za zvijezdu TV serije

Zaprešićki poduzetnik M. D., od kojeg je Leon Lučić pokušao iznuditi 100 tisuća eura jučer je po fotografijama prepoznao aktivnog specijalca iz Antiterorističke jedinice Lučko. Riječ je o A. V., koji je prije nekoliko godina iz vojske prešao u specijalnu policiju, a već je imao problema sa zakonom, piše spomenuti medij.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene