Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabarikadirao se

Drama u susjedstvu: Ubio susjedu, policajca koji je izašao na intervenciju pa presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenik Policijske uprave u Zaječaru u ponedjeljak navečer je ubijen hicem iz vatrenog oružja tijekom izlaska na intervenciju. Nakon kratkog okršaja s policijom osumnjičeni je sam sebi presudio, utvrđeno je policijskim očevidom.

Policijski su službenici izašli na teren nakon dojave da su se u zgradi u Ulici 7. septembra čuli pucnjevi. Nakon dolaska policije na teren osumnjičeni je ispalio dva hica pogodivši policajca, koji je od zadobivenih ozljeda kasnije preminuo u ZC-u Zaječar, kako prenosi Nova.rs.

Neposredno prije izlaska patrole na teren osumnjičeni je pucnjima iz vatrenog oružja usmrtio svoju susjedu, V. Đ. (68). Nakon što se kratko sukobio s policijskim službenicima, napadač se zabarikadirao na tavanu, gdje je počinio samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedna osoba privedena Strava u zagrebačkoj Dubravi: U pucnjavi na ulici ozlijeđena žena - ''Vraćala se iz crkve. Jedan metak pogodio je nju, a drugi auto''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna smaknuo i brata Objavljeni detalji brutalnog ubojstva u Pločama, dječak nije bio slučajna žrtva? "Dijete nepomično leži, krv mu ispod glave..."

Osim pripadnika Policijske uprave u Zaječaru, na mjestu događaja uključeni su bili i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin i zamjenik direktora policije Dragan Vasiljević nalazili su se cijelo vrijeme na mjestu događaja. Očevid je obavljen po nalogu i u prisutstvu zamjenika Višeg javnog tužitelja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene