Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tri u noći

Pucnjava kraj Rijeke: Vatrenim oružjem ozlijeđen muškarac, privedena jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred ugostiteljskog lokala u Viškovu pokraj Rijeke, noćas oko 3 sata vatrenim oružjem ozlijeđen je muškarac, a osoba koja se dovodi u svezu s time je privedena u policiju i u tijeku je kriminalistička istraga, izvijestila je u nedjelju primorsko-goranska policija.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u Klinički bolnički centar Rijeka radi pružanja liječničke pomoći. Policija za sada ne navodi identitet stradalog.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen muškarac Pucao je po gradu uz hrvatsku granicu, a onda i na policiju: Mjesto je bilo pod opsadom do dugo u noć Ilustracija Akcija u Brežicama Drama u blizini granice: Muškarac pucao po gradu pa se naoružan sakrio u kuću

U službenim prostorijama policije je, pak, osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica, kratko je priopćeno iz Policijske uprave primorsko-goranske. (Hina)

Aktualno DORH objavio nove detalje stravične nesreće kod Novske: Vozač je na odmorište uletio s brzinom od 90 kilometara na sat Vozač kamiona priveden na ispitivanje (Foto: Dnevnik.hr) Vozač kamiona priveden na ispitivanje (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Teška nesreća kod Novske (Foto: Radio NOva Gradiška) Hrvatska DORH objavio nove detalje stravične nesreće kod Novske: Vozač je na odmorište uletio s brzinom od 90 kilometara na sat 1/2 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene