Pucnjava u Dugavama (Foto: Pixsell,Marko Prpić)
Pucnjava u Dugavama (Foto: Pixsell,Marko Prpić)

Završeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog pucnjave u zagrebačkom naselju Dugave, javlja policija.


Policija 26-godišnjaka tereti da je u ponedjeljak, u Ulici svetog Mateja, oko 21:50 prišao 40-godišnjaku koji je izlazio iz ugostiteljskog objekta i krenuo prema taksiju. U njegovu smjeru iz revolvera je opalio hitac.

Vezani članci Crkva u Pelhamu (Foto: Google Maps) Pucnjava u crkvi u New Hampshireu: Ozlijeđeno četvero ljudi, napadač je uhićen Pucnjava u Dubravi (Foto: Pixsell,Davor Puklec) Otkriveni detalji pucnjave u Dubravi: Ženu ošamario, na sina krenuo nožem. A onda je izvadio pištolj...

40-godišnjak je tada počeo bježati oko automobila u kojemu se nalazio 34-godišnji taksist.

26-godišnjak je pucao u njegovu smjeru te kad se 40-godišnjak sagnuo iza taksija, 26-godišnjak je prišao taksiju i preko haube nastavio pucati u njegovu smjeru.

Pritom je propucao i taksi. Očevici pucnjave kazali su da su metci letjeli nekontrolirano, posvuda. U pucnjavi je ozlijeđena jedna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Nakon toga 26-godišnjak je pobjegao trčeći s mjesta događaja kroz park u smjeru Vatikanske ulice i u šaht u Čalogovićevoj bacio revolver.

Nakon što je odbacio revolver i pretrčao jednu kolničku traku Vatikanske ulice, na zelenoj površini sustigla su ga dvojica policajaca koji su bili izvan službe te ga svladali i zadržali do dolaska drugih policajaca.

26-godišnjak je pritvoren, a Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici dostavljeno je posebno izvješće.

Policija uhvatila dilera na Hvaru, u njegovu stanu našli više od tri kilograma marihuane