Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo iskrvario

Nije ga ubola supruga, nego si je ozljede nanio sam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je noćas uhićena pod sumnjom da je tijekom svađe svojeg supruga ubola nožem puštena je na slobodu.

Iako je prvo izvješteno kako je tijekom žestoke noćašnje svađe u Lessijevoj ulici u Puli, 28-godišnja žena nožem u prsa ubola svojeg godinu dana starijeg supruga, kriminalističkom je obradom utvrđeno da si je muškarac ozljede nanio sam. Pulski centar 112  noćas oko 2 sata zaprimio je dojavu da je u Lessijevoj ulici 28-godišnja S.Ž. nožem ubola 29-godišnjeg I.Ž. 'Muškarac je s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u pulsku Opću bolnicu', stajalo je u izvješću PU istarske. Muškarac je izgubio puno krvi i nalazi se u bolnici, a napadačica je uhićena i nad njoj je u tijeku kriminalistička obrada, izvijestila je jutros istarska policija.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

Ozljede si nanio sam

No, kriminalističkom obradom tijekom dana utvrđeno je drugačije. PU istarska je u poslijepodnevnim satima izvijestila kako u slučaju nema obilježja kaznenog djela. Kako je rečeno, 29-godišnjaka nije nožem teško ranila supruga nego se ubo sam te je njegova supruga u 14.30 puštena na slobodu.  Policija nije pojasnila je li se njezin suprug slučajno ozlijedio ili si je namjerno nanio ozljede  Ozlijeđeni muškarac je više puta prijavljivan za razna kaznena djela te narušavanja javnog reda i mira, a jednom i zbog nasilničkog ponašanja prema supruzi i punici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene