Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć je u Retkovcu došlo do, navodno, obračuna dviju frakcija navijača, pri čemu su ranjene dvije osobe.


Maskirana skupina u Retkovcu sinoć je iza 1 sat izašla iz automobila i počela pucati prema kombiju na raskrižju VII. Retkovca i Ulice Roberta Močiljanina, piše 24 sata.

Vezani članci Ilustracija Pucnjava u Americi: Život izgubilo više osoba, među njima i napadač Policija, ilustracija Teška nesreća kod Nove Gradiške: U sudaru auta i vojnog kamiona preminuo vozač, dva vojnika ozlijeđena

'Čula sam pet ili šest pucnjeva, a nakon toga su dali gas i odjurili autom. Isprva sam mislila da pijani klinci bacaju petarde, ali onda su stigli policija i vatrogasci', ispričala je stanarka Retkovca u zagrebačkoj Dubravi.

Napadač koji je pucao u Dubravi osumnjičen za pokušaj ubojstva

Policija je izvijestila kako su pucnjavi ozlijeđene dvije osobe, 37-godišnjak teško i 22-godišnjak lakše te da se okolnosti događaja utvrđuju.

Prema pisanju 24 sata, upućeni govore kako obračuni između navijačkih frakcija nisu novost. Uvertira u ovaj sukob bila je navodno manja tučnjava polovicom ovoga tjedna u kojoj, nitko nije stradao, ali je već tada jedna strana drugoj navodno najavila osvetu za vikend.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook