Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

FOTO Detalji strave u Zagrebu: Pronađen mrtav muškarac, žena bježala kroz prozor?

Aktualno Galerija Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Foto: Cropix Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Foto: Cropix Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Foto: Cropix Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Pronađeno tijelo 55-godišnjaka u Dubravi Foto: Cropix +0 Pronađen mrtav muškarac i ozlijeđena žena u Dubravi Galerija 1/5 >>
U stanu u Zagrebu danas je pronađeno mrtvo tijelo muškarca dok je izvan stana pronađena ozlijeđena žena.

U stanu u Ulici Milovana Gavazzija u zagrebačkoj Dubravi danas oko 13:45 pronađeno je tijelo 55-godišnjaka, dok je izvan stana pronađena 59-godišnja supruga.

Imala je ozljede koje si je najvjerojatnije sama nanijela.

"Ozlijeđena osoba prevezena je u Kliničku bolnicu Dubrava. Slijede očevid i kriminalističko istraživanje", javlja policija.

Pročitajte i ovo Suđenje Richardu Alexu Murdaughu JEZIV SLUČAJ Bivši moćnik Alex Murdaugh dobio dvije doživotne zatvorske kazne za ubojstvo sina i supruge

Susjedi i očevici ispričali su 24sata detalje strave.

"Žena s kojom je bio u stanu navodno se javljala na njegov mobitel i svima je govorila da je na kavi. Obitelj je prijavila nestanak, a policija i vatrogasci obili su vrata i ušli u stan. Tamo su zatekli tijelo i ženu, koja je, čim je vidjela vatrogasce i policiju, skočila kroz prozor. Prevezli su je u bolnicu", ispričao je je čitatelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene