Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izravan sudar

U sudaru kod Novske poginuli djevojka (17) i mladić (18)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema dosadašnjim podacima, do nesreće je došlo na mostu kad je 18-godišnji vozač vozeći iz Okučana prema Novskoj opel tigrom prešao u suprotni trak te udario u peugeot kutinskih registarskih oznaka koji je dolazio iz Novske.

U izravnom sudaru koji se oko 18 sati dogodio u Jazavici kraj Novske, u Sisačko-moslavačkoj županiji smrtno je stradala 17-godišnja suvozačica iz opel tigre novogradiških registracijskih oznaka, a na putu u bolnicu umro je 18-godišnji vozač istog vozila.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Prema dosadašnjim podacima, do nesreće je došlo na mostu kad je 18-godišnji vozač vozeći iz Okučana prema Novskoj opel tigrom prešao u suprotni trak te udario u peugeot kutinskih registarskih oznaka koji je dolazio iz Novske. U tom trenutku na peugeot je naletio audi kutinskih registarskih oznaka.

Opel tigra je sletjela na pješačku stazu i na mjestu nesreće poginula 17-godišnja djevojka. Vozač je umro na putu do bolnice u Novoj Gradiški.

Vozačica i suvozačica iz pegueota kolima hitne pomoći prevezni su u bolnicu u Novu Gradišku i nisu u životnoj opasnosti, a vozaču audija nije bilo potrebno pružiti liječničku pomoć.

Cesta Novska-Okučani do završetka očevida zatvorena je za sav promet, a očevid obavlja državni odvjetnik iz Siska. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene