Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na pola milijuna kuna policija je procijenila štetu od požara koji je pola sata poslije ponoći buknuo u podrumu zgrade Društvenoga doma u Malome Parizu, naselju u Slavonskome Brodu.


Izgorjela je i uništena dječja oprema i igračke tvrtke "Inter trade", koja je prije dvije godine za skladište unajmila 350 četvornih metara podrumskoga prostora. Požar su ugasili pripadnici slavonskobrodske Javne vatrogasne postrojbe.

Vezani članci Seizmološki uređaji u Banovini - 3 Na Banovini uskoro oprema koja bilježi i najmanja podrhtavanja tla: ''Već sad se vidi da su potresi slabiji'' Tomislav Fiket u razgovoru s Viktorijom Bednjanec - 4 Seizmolog o novoj opremi: "Prvi put u povijesti smo dobili mobilni komplet, a radi se i na širenju mreže seizmoloških postaja"

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je, namjerno ili nenamjerno, izazvao požar. Pretpostavlja se da se požar u skladište proširio s vanjske strane, a mogla ga je izazvati bačena žigica, opušak ili neko drugo zapaljivo sredstvo, rekla je glasnogovornica brodske policije Kata Nujić.