Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na pola milijuna kuna policija je procijenila štetu od požara koji je pola sata poslije ponoći buknuo u podrumu zgrade Društvenoga doma u Malome Parizu, naselju u Slavonskome Brodu.


Izgorjela je i uništena dječja oprema i igračke tvrtke "Inter trade", koja je prije dvije godine za skladište unajmila 350 četvornih metara podrumskoga prostora. Požar su ugasili pripadnici slavonskobrodske Javne vatrogasne postrojbe.

Vezani članci Suradnja vojnih industrija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sva čuda vojne tehnologije: Izraelci pokazali kacigu s 3D slikom, autonomnu mobilnu mrežu... Velika potrošnja (Foto: Guliver/Thinkstock) U prosincu smo potrošili milijardu kuna više nego se predviđalo, zna se i na što smo ''najslabiji''

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je, namjerno ili nenamjerno, izazvao požar. Pretpostavlja se da se požar u skladište proširio s vanjske strane, a mogla ga je izazvati bačena žigica, opušak ili neko drugo zapaljivo sredstvo, rekla je glasnogovornica brodske policije Kata Nujić.