Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provale u stanove i kuće

U nekoliko akcija ukrali 60 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na riječkom i crikveničkom području i na otoku Krku proteklog su vikenda kradljivci bili u nekoliko akcija u kojima su se domogli robe i predmeta vrijednih ukupno 60 tisuća kuna.

Kako je priopćila policija, zabilježene su provale u stan i obiteljsku kuću, ugostiteljske objekte i na gradilišta. Nepoznati lopovi provalili su u stan na riječkom području te kuću na području Crikvenice i ukrali zlatni nakit, satove i mobitele. U Rijeci, na Zametu, provaljeno je u ugostiteljski objekt dok je na Kozali provaljeno u boćarski klub.

Pročitajte i ovo Oleg Butković, Zlatko Komadina i gradonačelnik Damir Rukavina i ravnatelj Lučke uprave Mario Kružić Objasnio svoj potez Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina podnio je ostavku Novi Krčki most - 3 natječaj za megaprojekt Pogledajte projekciju mosta koju je prije četiri godine izradio Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije

Iz lokala i boćarskog kluba ukraden je novac, alkoholna pića, metalne boće i drugi predmeti. Isto tako, nepoznati kradljivac, ili više njih, je na Vojaku ukrao aparat za zavarivanje, dok je u Malinskoj na Krku s gradilišta nestala motorna pila i građevinski materijal. Vlasnici četiri tvrtke u čije je prostore provaljeno i boćarski klub oštećeni su za ukupno šezdesetak tisuća kuna. Policija intenzivno traga za nepoznatim kradljivcima i ukradenim predmetima. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene