Obavijesti Video Pretražite Navigacija
21 i 27 godina

Frontalni sudar: Kombijem se zabila u mladiće na motoru, na mjestu poginuli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića poginula su jutros vozeći se na skuteru kada je na njih zbog neopreznog pretjecanja naletjela vozačica kombija, doznaje se u zadarskoj Policijskoj upravi.

Nesreća se dogodila jutros oko 5,45 sati na izlasku iz Biograda u blizini Jankolovice na cesti Biograd-Benkovac kada je 49-godišnja vozačica  kombija s područja Benkovca, u neopreznom pretjecanju autobusa prešla na suprotni trak gdje je naletjela na dvojicu mladića na skuteru zadarskih registracijskih oznaka, rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Od siline udarca dvojica mladića u dobi od 21 i 27 godina iz Škabrnje na mjestu su preminuli. Vozačica kombija nalazi se na kriminalističkom ispitivanju, kazao je Žodan. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene