Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''KREATIVNA'' PRIJEVARA

Trenutak nepažnje bio je dovoljan, uzela je četiri gume i činilo se da će joj plan uspjeti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Riječki policajci proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Policija 38-godišnjakinju sumnjiči da je 10. prosinca ove godine u trgovačkom centru na Kukuljanovu iskoristila nepažnju djelatnika pa je s četiri automobilske gume skinula postavljenu cijenu i šifru barkoda te na njih postavila barkod s drugih, jeftinijih artikala.

Prilikom plaćanja na blagajni djelatnica nije uočila razliku u cijeni, pa je tako 38-godišnjakinja prijevarom oštetila trgovački centar sa sjedištem u Zagrebu za 2200 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija VAŽNO UPOZORENJE Prodavala tenisice preko interneta pa je opelješili za 20.000 eura: Policija objavila detalje

Pročitajte i ovo Prevara s PDV-om u Europskoj uniji: Ilustracija - 1 Operacija Admiral Razotkrivena jedna od najvećih poreznih prijevara u EU-u: Šteta veća od dvije milijarde eura, istražitelji otkrili detalje

Završetkom istraživanja, pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela, 38-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene