Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez u prometu!

CRNI VIKEND: Na cestama šestero mrtvih i troje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 72 sata na hrvatskim prometnicama živote je izgubilo šest osoba, a još tri su ozlijeđene.

KNEŽEVI VINOGRADI: SLETIO S CESTE I POGINUO

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Prometna nesreća u Hampovici - 3 dvije osobe ozlijeđene FOTO Policija objavila detalje: 26-godišnjak se bez vozačke dozvole zabio Mercedesom u kuću

Osječka policija javlja da je u jučer oko 9:47 sati, na državnoj cesti broj D-212, između mjesta Kneževi Vinogradi i Suza, došlo do prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba. Naime, 28-godišnjak je upravljao osobnim vozilom s područja Baranje te je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal. Tom prilikom je ispao iz vozila i smrtno stradao.

DARUVAR: MOTOCIKLIST POGINUO IZBJEGAVAJUĆI DRUGOG, PIJANOG MOTOCIKLISTA

Nedaleko Daruvara poginuo je 46-godišnji motorist dok je pokušavao izbjeći 29-godišnjeg motoristu koji je pijan i na neregistriranom motoru vozio ispred njega.

KARLOVAC: ZALETIO SE U ZID OBITELJSKE KUĆE

U Žakanju kod Karlovca sinoć je u prometnoj nesreći teško ozlijeđen 36-godišnjak. Upravljao je osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Ribnik, kada je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor i zabio se u zid obiteljske kuće. Teško je ozlijeđen, a materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.

>> Crni vikend na hrvatskim cestama: Troje poginulih u prometnim nesrećama

KNIN: SLETJELI S CESTE U UKRADENOM PASSATU

Tragedija na cesti dogodila se i u Kninu. Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u slijetanju automobila s ceste rano jutros na predjelu Kočinje brdo kod Klisa, doznaje se u splitskoj policiji, koja sumnja da je vozilo bilo ukradeno.

U policiji kažu kako se nesreća dogodila kada je 'VW passat', koji je najvjerojatnije noć prije ukraden, sletio s ceste. Iako se u automobilu nalazilo pet osoba, u vozilo Hitne pomoći su ukrcana tri muškarca.

Jedan od njih u nesreći je zadobio teške i po život opasne ozljede, a unatoč naporima liječnika umro je u splitskoj bolnici. Druga dvojica putnika zadržana su na liječenju.

Na mjestu događaja još traje očevid nakon kojega bi se trebale doznati i druge pojedinosti ove teške prometne nesreće. Splitska policija je pozvala očevidce da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

ZAGREB: U NALETU VOZILA STRADAO PJEŠAK

Rano poslijepodne, nešto iza 14 sati, u Zagrebu je, na križanju ulice SR Njemačke i Ukrajinske osobni automobil naletio na pješaka pri čemu je pješak smrtno stradao. Na mjestu nesreće očevid obavlja zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

U PETAK STRADALE DVIJE PJEŠAKINJE

Dvije žene smrtno su stradale u petak. Obje su bile pješakinje, kada su na njih naletjela vozila. Jedna je stradala u Splitu kada je 45-godišnji vozač upravljajući volvom pod utjecajem alkohola izgubio nadzor nad vozilom i prešao na nogostup gdje je udario pješakinju koja je od zadobivenih ozljeda preminula u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split. Vozač je uhićen i zadržan u policiji do otriježnjenja nakon čega je odveden na kriminalističko istraživanje.

Druga pješakinja stradala je pod kotačima osobnog automobila u Ivanić Gradu. Vozač je nakon nesreće poginuo, no zahvaljujući pomoći građana pronađeno je vozilo koje je sudjelovalo u nesreći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene