Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Tragedija u Sisku: Na hitnu dovezen trogodišnji dječak bez znakova života, liječnici ga bezuspješno oživljavali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sisku se dogodila strašna tragedija. Na hitnu opće bolnice dovezen je trogodišnji dječak bez znakova života.

Trogodišnje dijete dovezeno je na hitnu u sisačku bolnicu bez znakova života. Liječnici su dijete reanimirali duže od sat vremena, no unatoč njihovim naporima dječaku nije bilo spasa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća Tragedija u Sisku: Pijan autom naletio na mladog nogometaša na mopedu, mladić (17) na mjestu preminuo Slika nije dostupna Prometna nesreća Kod Siska poginuo vozač: Sletio autom s ceste i udario u stablo, nije mu bilo pomoći

Smrt trogodišnjeg dječaka potvrdili su nam u sisačkoj bolnici.

"Sinoć u 19:48 u Objedinjeni hitni bolnički prijam Opće bolnice 'Dr. Ivo Pedišić' u Sisku dovezeno je dijete rođeno 2018. godine. Dijete je bilo bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, bez reakcije zjenica. Dijete nema vanjskih znakova ozljeđivanja", kazao je za DNEVNIK.hr ravnatelj bolnice mr. sc. Tomislav Dujmenović.

"Nakon provedene reanimacije dijete je umrlo u 21:03. Dijete je upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu po nalogu županijskog državnog odvjetnika", dodao je Dujmenović.

Smrt trogodišnjeg djeteta potvrdili su nam i iz policije.

"Možemo potvrditi da je policija tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisak o smrti djeteta, rođenog 2018. godine, bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje okolnosti ovog događaja", potvrdio nam je glasnogovornik PU sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik.

U tijeku je istraga nakon koje će biti poznato više detalja o ovoj tragediji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene