Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Tragedija u Sisku: Pijan autom naletio na mladog nogometaša na mopedu, mladić (17) na mjestu preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak navečer u Sisku se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo maloljetnik, javlja policija.

U utorak oko 22:15 na raskrižju Galdovačke ulice i Ulice braće Perković u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je druga lakše ozlijeđena.

36-godišnjak s područja Popovače vozio je automobil kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,62 promila. Dolaskom do raskrižja, zbog prebrze vožnje, udario je u moped kojim je upravljao 17-godišnjak.

17-godišnjak je u trenutku udara stajao i propuštao vozila iz suprotnog smjera. Od siline udara, 17-godišnjak je na mjestu događaja poginuo.

Doznajemo da je poginuo nogometaš, mladi vratar juniorske selekcije i potencijalni prvotimac ŠNK Frankopan iz Galdova.

Pročitajte i ovo Sudar autmobila i motocikla na Remetinečkoj cesti Očevid u tijeku Nesreća u Zagrebu: Sudarili se motor i automobil

Moped je odbačen na suprotnu prometnu traku, gdje je na njega naletio automobil. Putnica u tom automobilu zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. U vremenu od 22:25 do 3:00 sata za sav promet bila je zatvorena državna cesta D-36.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Užas kod Koprivnice: U bolnici preminula vozačica nakon teške prometne nesreće

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 36-godišnjak ide u pritvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene