Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Đurđevca

Četverogodišnjak pao s prikolice traktora i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je sjedio na traktorskoj prikolici te je iz nepoznatog razloga pao pod kotače.

Nešto prije šest sati u mjestu Hampovica u blizini Đurđevca neslužbeno doznajemo poginuo je četvorogodišnji dječak. Prema izjavama mještana dječak je sjedio na traktorskoj prikolici u kojoj su se prevozile bale sijena i iz nepoznatog razloga u jednom trenutku je pao te su ga kotači pregazili.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Traktor s prikolicom, doznajemo, vozio je dječakov djed koji nije vidio kada je dječak pao, a iza njih je traktorom upravljao dječakov otac. Tragični događaj zbio se pokraj kuće nesretnog dječaka. Policija je potvrdila da se nešto dogodilo u Hampovici no kako je očevid još u tijeku nisu htjeli iznositi informacije. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene