Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila nedaleko od Tinjana poginuo je 14-godišnji dječak dok je vozač neregistriranog osobnog automobila, maloljetnik koji je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, ozlijeđen i prevezen u pulsku Opću bolnicu, izvijestila je u četvrtak istarska policija.


Nesreća se dogodila kada je maloljetnik upravljajući osobnim vozilom marke Ford kolnikom nerazvrstane ceste Tinjan - Muntrilj, po izlasku iz lijevog zavoja, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, sletio izvan kolnika i udario u stablo. U nesreći je smrtno stradao 14-godišnji suvozač.

Vezani članci Autobus u prometnoj nesreći Vozač autobusa zapalio društvene mreže: "Dragi moji prijatelji, sutra sam možda ja na ovakvim fotografijama..." Autobus u Indiji, ilustracija Kobni odlazak s posla: Najmanje 18 ljudi je poginulo, autobus prevozio više putnika od dozvoljenog

Protiv maloljetnika (17) nadležnom će se odvjetništvu podnijeti kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Neslužbeno se doznaje da je maloljetniku 17 godina, a da je 14-godišjnak njegov susjed. (Hina)