Jedna osoba je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se noćas oko 23 sata dogodila na velikogoričkoj obilaznici.

Galerija


U subotu oko 23 sata na obilaznici kod Velike Gorice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, a jedna osoba je ozlijeđena, objavila je JVP Velika Gorica na svojoj Facebook stranici.

Vezani članci U požaru u Trogiru jedna osoba poginula - 1 Buknuo požar u stanu u Trogiru, jedna osoba umrla, jedna životno ugrožena. Ozlijeđen i vatrogasac Vatrogasci, ilustracija Požar se s plamenika štednjaka proširio na kuhinju: U stanu nađeno tijelo 87-godišnje žene

Oba vozila su smrskana, a vatrogasci su iz jednog od automobila morali izvlačiti ozlijeđenu osobu. 

21-godišnji vozač udario je u zaustavljeno vozilo u kojem je bio 24-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju. Ozlijeđena je 20-godišnja putnica iz vozila koje je naletjelo na zaustavljeni automobil. 

Policija je o svemu objavila priopćenje: 

"Jučer, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada.

Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci.

U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju", navela je PU zagrebačka u priopćenju.

Vatrogasci su u priopćenju građanima uputili upozorenje. 

"Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja.

Upozoravamo građane na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi ovakvih događaja i prizora bilo što manje", objavili su vatrogasci. 

[ Prometna nesreća - ulica 153. brigade - Velika Gorica ] Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva...

Objavljuje Javna vatrogasna postrojba Velika GoricaSubota, 10. travnja 2021.