Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Teška prometna nesreća kraj Šibenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6,30 sati na dionici Jadranske magistrale (D 8) kod Žaborića smrtno su stradala dva mladića iz Dubrave kod Šibenika - 20-godišnji J. Š. i 21-godišnji M. R.

Do nesreće je došlo kada je 25-godišnji I. M., također iz Dubrave, upravljajući osobnim vozilom marke BMW šibenskih registracijskih oznaka vozeći iz pravca Grebaštice prema Šibeniku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. 

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Slika nije dostupna Tri osobe poginule u sudaru kod Jakovlja

Automobil je sletio s ceste i pri tom udario u zid uz cestu te se prevrnuo. Na mjestu nesreće poginula su dvojica suputnika koja su se nalazila u vozilu, dok je vozač zadobio teške ozljede ali nije u životnoj opasnosti te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Zbog ove nesreće dionica Jadranske magistrale kod Žaborića bila je zatvorena za promet te se on usmjeravao preko Jadrtovca. Nakon završenog očevida i nakon što je vozilo unesrećenih uklonjeno, cesta je za promet ponovo otvorena od 9,10 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene