Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Jedan kamen kampanju bacio u vodu

Teška mrlja bačena na hrvatski turizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ružna mrlja bačena je, usred sezone, na hrvatski turizam. Nepoznati vandali, nedaleko od Dubrovnika zbog srbijanskih tablica, razbili su automobil odvjetnika iz Beograda.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Slomljena dva stakla, slomljen retrovizor, izbušena guma. Po tome će Branislav Popović pamtiti ovogodišnji odmor, koji sa suprugom provodi u Platu kod Dubrovnika. 'Noćas oko 1 i 55 nepoznati počinitelji ili više njih, oštetili su osobno vozilo marke Peugeot tip 407, srpskih nacionalnih oznaka', kazala je Marija Gjenero, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske. Upravo srpske tablice smatraju se glavnim razlogom napada na automobil. Incident je neugodno iznenadio sve zaposlenike hotela Plat, gdje je odsjeo beogradski odvjetnik.

>> Uhićeni razbijači vozila beogradskog odvjetnika

Nadzorne kamere snimile počinitelja 

'Pa jednostavno šokiran i konsterniran ovom situacijom. Naime, ovo je prvi put da se ovo dogodilo u Platu i najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje', rekao nam je Pero Matić, direktor hotela Plat. Nadzorne kamere, navodno, snimile su počinitelje te bi policija mogla uskoro riješiti problem. Ipak, direktoru hotela to je slaba utjeha. 'Posebno na regiju smo se bazirali u ova krizna vremena, mnogo sredstava je potrošeno i u marketing i u reklamu, da bi nam jedan bačeni kamen danas to sve bacio u vodu', zaključio je Matić. Šteta na automobilu je procijenjena na 10.000 kuna, ali za ugled turizma bi mogla biti i mnogo veća.

Smatrate li da ovakvi vandalski napadi štete hrvatskom turizmu?

  • Da
  • Ne
  • To je stvar policije i vlasti

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene