Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dovršena kriminalistička obrada

Uhićeni razbijači vozila beogradskog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka je policija uhitila trojicu mladića pod sumnjom da su jučer na parkiralištu hotela Plat u Župi Dubrovačkoj oštetili vozilo beogradskog odvjetnika, doznaje se jutros u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

Djelatnici PU dubrovačko-neretvanske dovršili su kriminalističku obradu nad tri muške osobe iz Župe Dubrovačke, u dobi od 21, 22 i 24 godine, na koje se sumnjalo da su počinili kazneno djelo uništavanja i oštećenja tuđe imovine, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> Teška mrlja bačena na hrvatski turizam

Oni su 15. srpnja oko 1,55 sati na parkiralištu hotela Plat u Župi Dubrovačkoj oštetili osobno vozilo marke 'peugeot 407' srbijanskih nacionalnih oznaka, u vlasništvu beogradskog odvjetnika Branislava Popovca (1959,). Na automobilu je slomljeno prednje vjetrobransko staklo i staklo na lijevim prednjim vratima, ima više udubljenja na poklopcu motora te su probušene gume. Šteta se procjenjuje na oko 10 tisuća kuna, izvijestila je policija.(Hina)

Treba li na incident reagirati i Ministarstvo turizma?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene