Obavijesti Video Pretražite Navigacija
misteriozan sukob

Krvavi sukob u Importanne centru: Policajci uz uporabu sile prekinuli tučnjavu, jedan muškarac teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak u poslijepodnevnim satima WC u Importanne Centru u Zagrebu bio je ograđen policijskim trakama. Policija je konačno objavila detalje.

"Jučer, 12. listopada, oko 9:30 u Ulici Grgura Ninskog, u javnom toaletu, sukobili su se 40-godišnjak i 34-godišnjak", javila je policija. 

Pročitajte i ovo Prosvjed u Poljskoj Prosvjed eskalirao VIDEO Poljoprivrednici se sukobili s policijom: Bacali kamenje i bengalke, nastupio potpuni kaos Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Sve je navodno vidjela žena koja je pozvala policiju. 

"Da bi po pozivu građanke u prostor toaleta pristupili i policijski službenici, koji su uporabili sredstva prisile nad 40-godišnjakom", kažu dalje u policiji.

Liječnička pomoć 40-godišnjaku je pružena u KB-u Merkur, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kako doznajemo, ozljede ipak nisu opasne po život.

Nije jasno jesu li ozljede iz sukoba sa muškarcem, zbog uporabe prisile policajaca, je li muškarac sam pao i ozlijedio se. U policiji još moraju saslušati sve strane.

Na pitanje kako su ozljede nastale, u PUZ-u ponavljaju: "Kriminalističko istraživanje je u tijeku".  

Kako su nam jučer javili čitatelji, ulaz u javni WC bio je ograđen policijskom trakom, a na podu su se vidjeli tragovi krvi.

Od zagrebačke policije još jučer smo pokušali doznati detalje, no nisu nam mogli otkriti što se dogodilo. Kazali su tek kratko da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

''Možemo potvrditi da smo postupali po dojavi u 9:30, a više će informacija biti dostupno nakon kriminalističkog istraživanja'', kazali su sinoć u policiji.  

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene